Woensdag 20 maart tussen 09.00 en 11.00 uur.

Wees welkom!

Ook dit jaar hebben de Sint en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Op het plein werden zij door alle kinderen en veel ouders toegezongen. Daarna ging binnen het feest door en kwamen Sint en Piet in elke groep even een praatje maken en natuurlijk kadootjes brengen.

Tot volgend jaar!

Dit schooljaar brengen alle groepen een bezoek aan woonzorgcentrum De Groote & Voorster in het centrum van Deventer.

Ook heeft het onderdeel koken van de Ontdekateliers in november daar plaatsgevonden. De bewoners hebben na hun middagdutje heerlijk genoten van al het lekkers.

Dit weekend is het jaarlijkse Dickens Festijn in Deventer. Twee dagen is het Bergkwartier in de sfeer van het Engeland uit de boeken van Charles Dickens.

De Schoolgids en de Leerwijzer van het schooljaar 2018-2019 vindt u elders op onze website.

De gids geeft een beeld van het onderwijs op de Deventer Leerschool.

Aanvullend vindt u in de Leerwijzer praktische informatie over allerlei schoolse zaken.

1 oktober, verjaardag van de school. We zijn 137 jaar jong.

het cadeau van de oudercommissie was dit jaar voor alle groepen een film in het Filmhuis De Keizer. Wat een feest!

met een dans op het schoolplein hebben alle groepen het startsein gegeven van de Kinderboekenweek 2018.

het thema van dit jaar is "vriendschap".

Woensdag 28 maart was de grote rekendag!

Met de ludieke actie waarbij het team afgelopen donderdagochtend ouders en leerlingen op het plein verwelkomde, hebben zij de (digitale) krant gehaald.

Groep 2 heeft woensdagochtend 14 maart een bezoek gebracht aan de Intratuin. Groep 2 werkt aan het thema 'groeien en bloeien' en daar past dit bezoek natuurlijk helemaal bij!