1 oktober, verjaardag van de school. We zijn 137 jaar jong.

het cadeau van de oudercommissie was dit jaar voor alle groepen een film in het Filmhuis De Keizer. Wat een feest!

De kinderen van de groepen 1, 2, 3 en 4 hebben vrijdag 9 maart een dansles mogen volgen bij dansschool Eppink.

De Schoolgids en de Leerwijzer van het schooljaar 2018-2019 vindt u elders op onze website.

De gids geeft een beeld van het onderwijs op de Deventer Leerschool.

Aanvullend vindt u in de Leerwijzer praktische informatie over allerlei schoolse zaken.

Groep 6 heeft op maandag 12 maart een bezoek gebracht aan het gemeentehuis. Burgemeester Andries Heidema heeft hen in de raadszaal toegesproken. De kinderen mochten daar ook vragen aan hem stellen. Daarna hebben de kinderen een rondleiding gekregen van Bep Spa. Een leerzame ochtend!

met een dans op het schoolplein hebben alle groepen het startsein gegeven van de Kinderboekenweek 2018.

het thema van dit jaar is "vriendschap".

"Praten met soldaten" is een onderdeel van de Landmachtdagen. Honderden militairen gaan in heel Nederland de klassen in. De Deventer Leerschool had dit jaar het geluk dat ze bij ons in groep 8 kwamen. De militairen vertelden aan de hand van hun uitrusting over hoe het is om militair te zijn. Dit werd afgewisseld met leuke activiteiten, zoals het uitproberen van de uitrusting en het doen van push ups.

Woensdag 28 maart was de grote rekendag!

Gefeliciteerd. De Deventer Leerschool is 136 jaar!

De oudercommissie trakteert iets lekkers en een leuke workshop voor alle groepen.

Groep 2 heeft woensdagochtend 14 maart een bezoek gebracht aan de Intratuin. Groep 2 werkt aan het thema 'groeien en bloeien' en daar past dit bezoek natuurlijk helemaal bij!

Groep 8 heeft een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer in Den Haag.

Voorafgaand zijn ze in Madurodam op een leuke manier wegwijs gemaakt in de politiek.

de kinderen hadden vrij snel een regeerakkoord ;-)