Na een heerlijke zomer heeft ook de oudercommissie (OC) een frisse start gemaakt met het nieuwe schooljaar!

Omdat we nog wel eens horen dat ouders zich afvragen wat de OC nou eigenlijk doet op school, geven we u dit schooljaar via nieuwsberichten regelmatig een kijkje in de ‘keuken’ van de OC.

U kunt dan denken aan festiviteiten rondom Sint, Kerst, Pasen en de verjaardag van de school. Wij verzorgen op deze momenten de versiering van school en de traktaties voor alle kinderen. Op de verjaardag van de school regelt de OC dat er een cultureel of muzikaal tintje aan de dag wordt gegeven.

Wie zijn wij:

1. Barbara Harterink, voorzitter
  2. Saskia van der Moolen, penningmeester
  3. Femke Palstra
  4. Jelena Popovic
  5. Roetoinette Sijtsma
  6. Medie de Bie

Namens het team van de DLS zijn Miriam Otter en Inge van Noesel betrokken bij de OC en zijn bij iedere vergadering aanwezig.

Mocht u vragen hebben of interesse hebben om lid te worden van de OC, dan kunt u een van de  leden aanspreken óf ons een email sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.