Het laatste nieuws en mededelingen uit het bestuur.

We hebben een nieuwe directeur! Dorien Tarmastin.

De laatste maanden voor de zomervakantie heeft een sollicitatiecommissie hard gewerkt om een nieuwe schoolleider te vinden voor de Deventer Leerschool.

De landelijk geplaatste vacature leverde veel reacties op. Na een brievenselectie en twee ronden met gesprekken, bleek Dorien de passende kandidaat.

Maandag a.s. zal zij de kinderen en u welkom heten voor een fan-tas-tische start van het nieuwe schooljaar.

De maand september komt Dorien één dag in de week, vrijdag, op de Deventer Leerschool, zo kan zij de werkzaamheden op haar huidige school goed afronden. Vanaf oktober gaat haar dienstverband in voor vier dagen per week. In de eerste Wijsneus van het nieuwe schooljaar zal Dorien zich aan u voorstellen.

We hebben veel vertrouwen in haar en het bestuur ziet er naar uit om met haar samen te werken.

We wensen Dorien een hele fijne tijd toe op de Deventer Leerschool.

Hartelijke groet,

Sanela Svraka-Latifovic

voorzitter uitvoerend bestuur

Februari 2018

Mooi oordeel van onderwijsinspectie

Deze keer waren de inspecteurs tevreden over wat zij zagen; zowel in de klassen als qua adinistratieve onderbouwing van de kwaliteitszorg.

Pas over vier jaar komt de inspectie weer terug: een teken van vertrouwen!

Mooi oordeel van onderwijsinspectie

Op donderdag 18 januari jl. is de Deventer Leerschool bezocht door de onderwijsinspectie. Het betrof een zogenaamd herstelonderzoek: vorig jaar heeft het ministerie van OC&W een nieuwe inspectiewijze ingevoerd en daar bleek onze school toen nog niet op voorbereid. In het afgelopen jaar is door het onderwijsteam en het bestuur hard gewerkt om te voldoen aan de nieuwe criteria.

Deze keer waren de inspecteurs tevreden over wat zij zagen; zowel in de klassen als qua administratieve onderbouwing van de kwaliteitszorg. Pas over vier jaar komt de inspectie weer terug: een teken van vertrouwen!