Vacature voor leerkrachten met ambitie op een school vol toekomstmuziek.

Lesgeven op de Deventer Leerschool is uniek. Je geeft les in een prachtig gebouw in het hart van historisch Deventer.

met een dans op het schoolplein hebben alle groepen het startsein gegeven van de Kinderboekenweek 2018.

het thema van dit jaar is "vriendschap".

Op 4 mei is een sobere herdenking, waarbij er een gedicht door een leerling van onze school zal worden voorgedragen en Dorien Tarmastin een toespraak zal houden.

Direct aansluitend is de algemene dodenherdenking in Deventer.

Ook dit jaar hebben de Sint en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Op het plein werden zij door alle kinderen en veel ouders toegezongen. Daarna ging binnen het feest door en kwamen Sint en Piet in elke groep even een praatje maken en natuurlijk kadootjes brengen.

Tot volgend jaar!

Dit schooljaar brengen alle groepen een bezoek aan woonzorgcentrum De Groote & Voorster in het centrum van Deventer.

Ook heeft het onderdeel koken van de Ontdekateliers in november daar plaatsgevonden. De bewoners hebben na hun middagdutje heerlijk genoten van al het lekkers.

Dit weekend is het jaarlijkse Dickens Festijn in Deventer. Twee dagen is het Bergkwartier in de sfeer van het Engeland uit de boeken van Charles Dickens.

Met de ludieke actie waarbij het team afgelopen donderdagochtend ouders en leerlingen op het plein verwelkomde, hebben zij de (digitale) krant gehaald.

1 oktober, verjaardag van de school. We zijn 137 jaar jong.

het cadeau van de oudercommissie was dit jaar voor alle groepen een film in het Filmhuis De Keizer. Wat een feest!

De Schoolgids en de Leerwijzer van het schooljaar 2018-2019 vindt u elders op onze website.

De gids geeft een beeld van het onderwijs op de Deventer Leerschool.

Aanvullend vindt u in de Leerwijzer praktische informatie over allerlei schoolse zaken.

Woensdag 28 maart was de grote rekendag!